در هفتۀ سراهای دانشجویی، آیین دومین جشنواره فرهنگی و هنری ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران برگزار می‌شود

در هفته سراهای دانشجویی، آیین دومین جشنواره فرهنگی و هنری ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران با شعار «زندگی خوابگاهی؛ تمرین مشارکت گروهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی» برگزار می‌شود.

21 اردیبهشت 1403

تمدید فرصت ارسال آثار به دومین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژه دانشجویان خوابگاهی تا 10 اردیبهشت ماه

فرصت ارسال آثار به دومین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی تا 10 اردیبهشت ماه تمدید شد.

فراخوان ثبت‌نام در بخش نمایشگاهی دومین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران

ثبت‌نام در بخش نمایشگاهی دومین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران- نمایشگاه فرهنگ استان‌ها و تولیدات علمی و فرهنگی دانشجویان آغاز شد.

فراخوان ثبت‌نام مسابقۀ انتخاب اتاق نمونه در خوابگاه‌های دانشگاه تهران

فراخوان ثبت‌نام مسابقۀ انتخاب اتاق نمونه در خوابگاه‌های دانشگاه تهران منتشر شد.

مسابقۀ عکس و فیلم «ایران سرای من» ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران

در آستانۀ آغاز سال نو و فصل بهار، ادارۀ کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران مسابقۀ عکس و فیلم «ایران سرای من» را ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران برگزار می‌کند.

فراخوان طراحی تندیس دومین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران منتشر شد.

فراخوان دومین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران منتشر شد

فراخوان دومین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران با شعار «زندگی خوابگاهی؛ تمرین مشارکت گروهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی» منتشر شد.

01 دی 1402

با معرفی برگزیدگان بخش رقابتی، اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران به ایستگاه پایانی رسید

23 اردیبهشت 1401

آیین اختتامیه اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران برگزار می‌شود

آیین اختتامیه اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران در ۲۲ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

22 اردیبهشت 1402

تمدید فرصت ارسال آثار به اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران

با توجه به تقاضای مکرر دانشجویان خوابگاهی، فرصت ارسال آثار و ثبت‌نام برای شرکت در رویدادهای اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران تا 10 اردیبهشت ماه تمدید شد

فراخوان ثبت‌نام در مسابقة انتخاب اتاق نمونه از نظر رعایت بهداشت در خوابگاه‌های دانشگاه تهران

ثبت‌نام متقاضیان شرکت در مسابقة انتخاب اتاق نمونه از نظر رعایت بهداشت در خوابگاه‌های دانشگاه تهران آغاز شد.

فراخوان ثبت‌نام در بخش نمایشگاهی اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران

ثبت‌نام در بخش نمایشگاهی اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران- نمایشگاه فرهنگ استان‌ها و تولیدات علمی و فرهنگی دانشجویان آغاز شد.

محور ویژۀ ‹‹ایران سرای من›› به محورهای اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی افزوده شد.

به گزارش روابط عمومی ادارۀ کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران، محوره ویژۀ ‹‹ایران سرای من›› به محورهای اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی اضافه شد.

فراخوان اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران با شعار «زندگی خوابگاهی؛ تمرین مشارکت گروهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی»

اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران با شعار «زندگی خوابگاهی؛ تمرین مشارکت گروهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی» برگزار می‌شود.

22 بهمن 1401