فراخوان ثبت‌نام در مسابقة انتخاب اتاق نمونه از نظر رعایت بهداشت در خوابگاه‌های دانشگاه تهران

به گزارش ادارۀ‌ کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران، با هدف ارتقای روحیة مسئولیت‌پذیری و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی در زندگی خوابگاهی، در آیین اختتامیة اولین جشنوارة فرهنگی و هنری ویژة دانشجویان خوابگاهی، اتاق‌های نمونه از نظر رعایت موارد زیر معرفی و از ساکنان آنها تقدیر خواهد شد:

- رعایت نظم و ترتیب در اتاق؛

- جلوگیری از جلب حشرات و جوندگان موذی به داخل اتاق­ها؛

- رعایت بهداشت فردی؛

- نگهداری صحیح مواد غذایی؛

- جلوگیری از تکثیر عوامل بیماری‌زا و حساسیت‌زا؛

- رعایت نکات ایمنی و بهداشت محیط.

دانشجویان خوابگاهی متقاضی شرکت در این مسابقه می‌توانند حداکثر تا تاریخ 10 اردیبهشت ماه با مراجعه به سامانة kooyfestival.ut.ac.ir نسبت به ثبت‌نام در این مسابقه اقدام کنند. بعد از اتمام فرصت ثبت‌نام، کارشناسان بهداشت با مراجعه به اتاق‌های داوطلب شرکت در این مسابقه بر اساس فرم ارزیابی (دریافت از اینجا) نسبت به ارزیابی اتاق‌ها و امتیازدهی به آنها اقدام می‌کنند. سپس در آیین اختتامیة اولین جشنوارة فرهنگی و هنری ویژة دانشجویان خوابگاهی از ساکنان اتاق‌های نمونه از نظر رعایت بهداشت تقدیر خواهد شد.

گفتنی است اولین جشنوارة فرهنگی و هنری ویژة دانشجویان خوابگاهی از 18 تا 22 اردیبهشت‌ماه با شعار «زندگی خوابگاهی؛ تمرین مشارکت گروهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی» برگزار خواهد شد.