مسابقۀ عکس و فیلم «ایران سرای من» ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران
مسابقۀ عکس و فیلم «ایران سرای من» ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران، در راستای «دومین جشنواره فرهنگی و هنری ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران»، در آستانۀ آغاز سال نو فصل بهار و با هدف ترویج آیین‌ها، آداب و رسوم و سنت‌های دیرینۀ ایرانی، مسابقه عکس و فیلم «ایران سرای من» ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران در محورهای زیر برگزار می‌شود:
-  سفره هفت سین و دورهمی‌های خانوادگی؛
- آیین‌ها و سنت‌ها، آداب و رسوم در نوروز با محوریت مسئولیت‌پذیری اجتماعی، مشارکت و کارگروهی؛
-  جاذبه‌های گرشگری و طبیعت بهاری استان محل سکونت.

دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران علاقمند به شرکت در این مسابقه می‌توانند حداکثر تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ با مراجعه به سامانۀ kooyfestival.ut.ac.ir، آثار خود را مطابق شیوه‌نامۀ دومین جشنواره فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی (دریافت از اینجا) برای بخش‌های فیلم و عکس تنظیم و به سامانۀ جشنواره ارسال کنند. آثار ارسالی بررسی و در اختتامیه جشنواره از منتخبان تقدیر خواهد شد.
گفتنی است «دومین جشنواره فرهنگی و هنری ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران» با هدف تقویت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در خوابگاه‌های دانشجویی و تجلیل و قدرشناسی از فعالان فرهنگی و آثار برجستۀ فرهنگی خلق‌شده توسط دانشجویان خوابگاهی و ترغیب آنها به مشارکت جدی‌تر در حوزۀ فرهنگی و اجتماعی همزمان با هفتۀ خوابگاه‌های دانشجویی در ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد. دانشجویان خوابگاهی علاقمند می‌توانند حداکثر تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ آثار خود در زمینه‌های ایده‌های خلاقانه، صنایع دستی (هنرهای کاربردی)، هنرهای تجسمی، هنرهای دیجیتال، ادبی، عکس، فیلم، موسیقی و تئاتر که در بازۀ زمانی اول اردیبهشت ۱۴۰۲ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ مبتنی بر محورهای جشنواره تولید شده است، را به سامانۀ جشنواره به آدرس kooyfestival.ut.ac.ir ارسال کنند.