محور ویژۀ ‹‹ایران سرای من›› به محورهای اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی افزوده شد.

محور ویژۀ ‹‹ایران سرای من›› به محورهای اولین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژه دانشجویان خوابگاهی افزوده شد. دانشجویان خوابگاهی می‌توانند آثار خود در خصوص آیین‌ها، سنت‌ها و آدب و رسوم با محوریت مسئولیت‌پذیری اجتماعی، مشارکت و کار گروهی و جاذبه‌های گردشگری استان محل سکونت خود را قالب‌های ایده‌های خلاقانه، صنایع دستی، هنرهای تجسمی، هنرهای دیجیتال، ادبی، عکس، فیلم، تئاتر و موسیقی مطابق شیوه‌نامۀ اجرایی این جشنواره تهیه و حداکثر تا 31 فروردین‌ماه در سامانۀ جشنواره به آدرس kooyfestival.ut.ac.ir  بارگذاری کنند.

گفتنی است این جشنواره با شعار »زندگی خوابگاهی؛ تمرین مشارکت گروهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی›› از 18 تا 22 اردیبهشت ماه 1402 برگزار می‌شود.