فراخوان طراحی تندیس دومین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی ادارۀ کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران، با هدف جلب مشارکت دانشجویان خوابگاهی و استفاده از اصول هنرهای تجسمی برای طراحی تندیس دومین جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران مسابقۀ طراحی تندیس این جشنواره با شرایط زیر برگزار می‌شود:

1- دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران می‌توانند حداکثر تا 10 اردیبهشت 1403 با مراجعه به سامانۀ kooyfestival.ut.ac.ir نسبت به ثبت‌نام و ارسال طرح تندیس اقدام کنند؛

2- طرح باید به‌طور خلاقانه بیانگر زندگی خوابگاهی؛ مشارکت گروهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی و عناصری ویژه از خوابگاه‌های دانشجویی، دانشگاه تهران و جشنوارۀ فرهنگی و هنری ویژۀ دانشجویان خوابگاهی باشد؛

3- طرح باید ساده و اثرگذار باشد؛

4- طرح باید قابلیت حجم سازی دو بعدی و سه بعدی را داشته باشد؛

5- لازم است طرح به‌صورت فایل تصویری در قالب jpeg با کیفیت حداقل 300dpi و در ابعاد 50*70 سانتی‌متر تهیه شود.

6- هر طراح می‌تواند حداکثر دو طرح را ارسال کند؛

7- طراح باید توضیحات مفهومی طرح، چگونگی اجرا و مواد پیشنهادی برای ساخت تندیس را اعلام کند؛

8- اولویت ساخت تندیس برگزیده با هنرمند صاحب طرح است. اجرای طرح برگزیده ممکن است مشروط به اصلاح و بازنگری موردی باشد؛

9- مسئولیت اصالت طرح‌ها، تعلق آن به طراح اثر و عواقب حقوقی ناشی از اثبات خلاف این مورد، در هر مرحله‌ای به‌عهدۀ فرستنده آثار است؛

10- حقوق مادی و معنوی طرح برگزیده متعلق به ادارۀ کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران خواهد بود.

طرح‌های ارسالی بررسی و بهترین طرح انتخاب و پدیدآورندۀ آن در آیین اختتامیه جشنواره مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.

گفتنی است دومین جشنواره فرهنگی و هنری ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران از 24 تا 28 اردیبهشت‌ماه در دو بخش رقابتی و نمایشگاهی برگزار خواهد شد. اطلاعات بیشتر از این جشنواره در سامانۀ kooyfestival.ut.ac.ir درج شده است.